MammaKvinnan

Jag skriver om livet som 4-barnsmamma. Om att hantera att ha ett barn med funktionsvariation. Om när man upptäcker det största sveket...att ens barn blivit utsatt för sexuella övergrepp av en närstående.

Ett fegt kräk

Kategori: Det största sveket

Som jag berättat tidigare så ringde Mannen upp min fd pappa vid ett tillfälle. Min man ville ha svar på frågor...svar han aldrig fick svar på. Pedofilen upprepade bara sitt mantra "det var barnets som ville, det var barnet som ville".
Vilket såklart inte accepterades av Mannen. 
Ett tag nu har han varit redo att ringa honom igen, men inget av pedofilens telefonnummer har verkat fungera. Iallafall så svarar han inte och det går heller inte att lämna ett meddelande.
Men igår fick han tag i honom. Han hinner bara presentera sig och fråga "är du stolt över dig själv?" innan pedofilen lägger på luren.
 
Kan ni förstå hur man kan vara så feg?
Min fd pappa har låtit min mamma sitta i telefonen hur många gånger som helst för att reda ut hans skit och föra hans talan medan han själv har suttit bredvid som en sufflör. Själv klarar han inte 5 min.
 
Jag kan inte förstå hur jag kan ha den fega människans gener. 
Men det är väl så pedofiler är...fega. De ger ju sig på barn! Barn som är mindre och har underläge redan från början mot en vuxen. 
Om ingen höll dom om ryggen så skulle de inte kunna operera som de gör. Medlöparna är medskyldiga. Alla som inte säger ifrån och kraftigt tar avstånd från de som begår sexuella övergrepp är medskyldiga, så jäkla enkelt är det.
 
De som tror att min fd pappa är oskyldig kan få fundera över tre saker.
1. Varför har han erkänt två tillfällen.
2. Varför säger han till min mamma "de kan aldrig sätta dit mig för det här" om han själv tror att han är oskyldig till brott. 
3. Om man får veta att ens barnbarn mår så dåligt av något man själv orsakat att barnet självskadar sig och barnets mamma gömmer barnets skor, för mamman är orolig att barnet aldrig kommer tillbaka om barnet lämnar huset...och man själv sätter som prio 1 att man inte kan sättas dit för detta....är man frisk och oskyldig då.