MammaKvinnan

Jag skriver om livet som 4-barnsmamma. Om att hantera att ha ett barn med funktionsvariation. Om när man upptäcker det största sveket...att ens barn blivit utsatt för sexuella övergrepp av en närstående.

Ett fegt kräk del 2

Kategori: Det största sveket

Nu har storhelger kommit o gått och det har inte blivit så mycket bloggande under den tiden. 
Det senaste som hänt var strax efter jag skrev förra inlägget.
Mannen försökte få tag i pedofilen som tillslut svarade men lade på luren när han hörde vem det var.
Efter att ha ringt upp numret ett antal gånger igen utan svar, så sms:de tillslut Mannen honom "Varför svarar du inte när jag ringer? Vill du hellre att jag åker hem till dig?" 12 timmar senare fick han ett svar via sms som löd "Jag har telefonen av pga många försäljare ringer och stör. Jag kollar varje morgon vem som sökt mig sen stänger jag av. Pedofilen" (han skrev såklart inte pedofilen där utan sitt namn Göran, men jag tycker att Pedofilen passar honom så mkt bättre).
Liksom...på riktigt! "Jag kollar varje morgon vem som sökt mig"...vad är det här för jäkla svar på riktigt? Och hur förklarar det att han lade på luren i örat på Mannen?
 
När Mannen visade mig sms:et så visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Hur kan den här fega äckliga varelsen lyckats förstöra livet för så många? Hur har han haft den makten? Han är ju rädd för precis allt.
Mannen svarade "Då kan du ta och ringa upp mig imorgon bitti när du läst det här" med en liten tydlig vink om att han inte tror det minsta på att meddelanden och vilka som sökt honom enbart kollas på morgonen. 
Pedofilen ringde upp dagen efter. Mannen sa att det var som att prata med en förvuxen jättebebis. På frågor som "vad har du gjort för att barnet ska må bättre, vad har du gjort för att hjälpa barnet att komma över detta trauma" blev svaret: Ingenting.
"Vad har du gjort för att hjälpa din egen dotter när hon går igenom den värsta tiden i sitt liv" - Ingenting.
"Är du stolt över dig själv över vad du gjort"  -Är du stolt över dig? (sagt med trotsig röst)
 
Han påstod även att min mamma försökt prata med mig men att hon bara får skäll. Grejen är ju att det är ju därför jag skäller och bråkar...för hon vill inte prata om det här. Hon babblar om precis allting annat.
Efter det sa pedofilen att han var tvungen att sluta prata. Han skulle åka och besiktiga bilen. Men han skulle höra av sig sen.
Det har han fortfarande inte gjort.
 
När jag nu har sett hans sms och fått höra vad han sagt kom den här stora sorgen över mig igen med kraft. Det är det här min mamma, syster, svåger och syskonbarn lyssnar på! Det är den här människan de stöttar.
Ett stort barn som inte vill stå för att han begått sexuella övergrepp på sitt barnbarn.
Det säger rätt mycket om dom! Och om övriga släktingar som fortsätter umgås och inte ifrågasätta något utan fortsätter låtsas som om ingenting har hänt...som om inget litet barn har fått sitt liv förstört.